Slottsbokning.se
Hotell i Stockholm » Välja hotell i Stockholm

Välja hotell i Stockholm

När man letar hotell i Stockholm kan det vara svårt att veta vad man ska gå efter. Ska man välja ett hotell efter pris, antalet stjärnor, omdömen, läge eller allting? För att hjälpa er lite på traven går vi här igenom alla för- och nackdelar som varje del skulle kunna innebära.

Om vi börjar med pris så är detta en lurig fråga. För att det är inte lätt att hitta ett billigt boende i Stockholm. Har man inga preferenser så finns det ju alltid vandrarhem och andra Bed & Breakfast som brukar ligga betydligt lägre i pris än hotell gör. Men det finns även hotell som är billigare än andra hotell i Stockholm och ändå har en helt okej klass. Du kan exempelvis titta på hotell som vi har listat på budgethotell eller så kan du gå in på Hotelspecials.se och se om de har något erbjudande i Stockholm just när du ska åka.

Antalet stjärnor ett hotell har kanske är viktigt för just, oavsett vad priset är. Detta är förståeligt, men man bör vara medveten om att hotellsidorna själva ofta sätter stjärnor på ett hotell, utefter hur bra omdömen dess användare gett hotellet. Så för exempelvis kan du kolla på ett hotell på en sida där det har 4 stjärnor, men kollar du sedan på en annan sida så kanske samma hotell bara har 3 stjärnor där. Så ett tips om detta är viktigt för dig, är att kolla på samma hotell på flera sidor och se om det skiljer sig något.

Omdömen är kanske ditt sätt att välja vilket hotell du ska bo på i Stockholm. Detta är väldigt bra, speciellt om du tar dig tid och läser recensionerna med, så att du vet varför just den personen gett det omdömet som hen gjort. För om en person tillexempel gett ett dåligt omdöme på ett hotell på grund av att det inte fanns bacon på frukosten kanske inte det väger lika mycket som ett omdöme som beskriver hur det var orena lakan.

Läget kan vara en väldigt viktig faktor när du väljer hotell, speciellt om du ska åka till en storstad som Stockholm. Om du inte är rädd för att åka en bit för att komma in till city, kan du spara en hel del pengar på att välja ett hotell utanför Stockholm. Du skulle exempelvis i ett sådant läge kunna välja att bo på hotell i Södertälje som inte ligger jättelångt ifrån Stockholm.

Denna bästa kombinationen när du väljer ett hotell är dock att försöka ta lite av alla dessa bitar i åtanke. På så sätt har du i alla fall övervägt vad som är viktigast för dig, och vilka olika hotell du har att välja på utefter det.

 

Spara / dela med dig
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Pusha
  • Bloggy
  • TwitThis
  • Google
  • Live
  • LinkedIn
  • Maila artikeln!
  • Skriv ut artikeln!